Taisinpa saada uuden ystävän, kivaa. Mukavaa löytää henkisesti samankaltainen ihminen, ehkäpä  meitä alkaa löytyä enemmänkin ja tästä saadaan kehitettyä jotain konkreettista voimaannutusta kaikille osallisille. Se että minä olen tietynikäinen mieshenkilö ei tarvitse olla rajaava tekijä. Sielullinen yhteys ei katso kuoren laatua. Ja jos tähän liittyy enemmän väkeä, voi yhteensopivia kuoriakin löytyä useammallekkin sopivalta kohtaa maapalloa, jos sellainen on ajankohtaista.

Aika kuitenkin alkaa muuttua ja orpoina odottavat kaunosielut aktivoituvat ja tarvitsevat toistensa tukea voidakseen toimia ja suunnata kehitystä parempaan suuntaan.

Kävin muuten katsomassa salaviisaan elokuvan "Vuohia tuijjottavat miehet". Siinä tunnetut näyttelijät tekivät pilaa rakastamastaan New Age teemasta. Vaikka kliseille nauretaankin, on läsnä silti viisaus ja lämpö. Tämä elokuva jättää tavalliselle kansalle pienen kipinän toivosta. Vaikka nyt nauretaankin, totuus alkaa pursua esiin ja ihmeet kukkia.

Pääosissa ObiWan Kenobi, Starman ja K-Pax. Sekä Olysseus. (Edellisistä leffoista poimituilla nimillä.) (McGregor, Bridges, Spacey ja Clooney)

Niin, ollaan rakkaudessa, yritetään olla läsnä ja tarttua kosmoksen tarjoamiin mahdollisuuksiin joka hetki. Jokainen minuutti elämäämme muuttaa maailmaa. Jos toimimme rakkaudesta, ovat hedelmät sen mukaisia...aikanaan.

Olkaa hyvät.