Helle on saanut minut ottamaan rennosti. Kuin myöskin jonkinlainen luotto elämään. Asiat etenevät verkkaiseen, mieli janoaisi edistystä, keho läheisyyttä ja henki vain nauttii olostaan.

Nyt löysin toisesta yhteydesta suomalaiset Gurdjeff- sivut:  http://www.gurdjieff-internet.com/Suomi/finnish.html

Täällä jotain lisäinfoa herran aivoituksista. Joitain helmiä hänen opetuksisaan ja joitakin todella vaikeasti hyväksyttäviä. Varmaankaan kokonaisuus ei ole välttämättä monellekkaan soveltuva tie, mutta opetuksista saa perspektiiviä moneen tärkeään kysymykseen.

Sain aikaiseksi vastailla aikapäiviä sitten blogiini tulleisiin kommentteihin. Pahoittelut vielä viipymisestä, se ei johtunut kommenttien laadusta, vaan pelkästään omasta ongelmasta aika- avaruuden kanssa.

Nyt on lomaa ja tulevalla viikolla lähden kiertämään jälleen maata tyttäreni kanssa. Lastenkultturin ohella toivon kohtaavani myös samoja henkisiä polkuja tallaavia kanssakulkijoita. Nyt tahdon todella kohdata henkisiä ihmisiä ja laittaa arvoni puntariin. Saako minun omalaatuisella sielurakenteella vastakaikua mistään? Onko luojalle todellakin tullut huono päivä kohdallani ja mennyt seossuhteet sekaisin. Vaikka syvä missio onkin, liikkeellä ollaan kevyin mielin ja tukka auki.

Siispä törmäillää ja hymyillään. Ja sitten sielukkailla sanoilla toisiamme kutkutellaan.