Pieniä saatteellisia evästyksiä vielä asiaan liittyen. Samaa vanhaa toistoa, pilkku eri paikassa.

Omaan paikaani tuossa kartassa en ota kantaa, enkä ehkä osaakkaan sitä tarkkaan tehdä. Siihen tarvittaisiin näkevämpiä ihmisiä. Eikä  sillä kyllä ole merkitystäkään, kun vain suhteellistaessa näitä juttuja muihin samankaltaisiin tai mietittäessä, onko tuo ihminen lähellä omaa universaalia totuuttasi.

Kuvion tarkoituksena on piirtää karttaa kaikesta siitä, missä joudumme elämämme aikana suunnistamaan. Näkisimme, missä olemme ja minkä vaikutuksen alaisina. Voisimme nähdä muita vaihtoehtoja ja tehdä valintoja tietäen, minne haluamme, ei sattumanvaraisesti.

Niin helposti syyllistymme tai syyllistämme törmätessämme ajatuksiin, joka on hiemankin erilainen nykyisen tilamme kanssa. Sillä ei ole tekemistä tämän asian kanssa. Kukin saa olla aivan siinä posiitiossaan,  missä haluaa. Tässä vain lisää valoa ympäristön hahmotukseen ja eväitä lähteä hakemaan parempaa, jos sellinen kutina joskus kankkua vaivaa.

Sinä tiedät. Kun suhteutat tietosi noihin kuviin, näet mahdollisuutesi ja voit tunnistaa, mitä syvempi minuutesi sinun kokonaisolennollesi tahtoisi tarjota tämän elämän kohokohdiksi. Meillä on mahdollisuus valita....joka hetki.

Laitetaanko arjen harmautta vai olisko mielessä jotain muuta?