Tuli käytyä valokuvaajalla, tuossapa tulos. Naama on hieman kalpea, mutta aura loistaa kivasti.

Siispä Äitimaamessuilta terveisiä! Mukava tilaisuus, vaikka vähän kiireellä tuli käytyä. Intentioluento ja Rauni.Leenan luento tuli kuunneltua, kummastakin nousi uusia ajatuksia. RL lupasi jänittäviä aikoja, jokohan pitää yhteisöön vetäytyä kaaosta pakoon vuoden sisällä...?

Mitäkö kuuluu, on ollut hiljaista kirjoittelun timoilta? No ultrapäiviltä alkoi prosessi, joka jatkuu. Nyt tilatut asiat ovat toimituksessa, rakkautta riittää ja kasvun ja eheytymisen prosesseja käydään läpi usealla rintamalla.Yhdessä rakkaudessa ja useassa ystävyydessä. Tämä on erilaista, kuin kuvittelin, mutta huomaan, että toimitus on huolella valmisteltu. Niin moni asia tapahtuu ilman, että ehdin ymmärtämään saati hallitsemaan, mutta luotan nyt johdatukseen. Kaikki menee juuri oikein.

Aika on herkkä ajatuksillemme, nyt pitäisi uskaltaa luottaa korkeimpiin unelmiimme. Ne voivat lähteä toteutumaan. Samoin kaikki kielteiset ajatuksemme toteutuu, jos niissä vellomme. Ole puhdas ajatuksissasikin. ON tärkeää huomata, mitkä vaikutteet ja ajatukset tulevat kulttuuristamme ja rutinoituneesta ympäristöstämme ja mitkä tulevat sydämmestämme. Nyt on sydämmen vuoro puhua, kun kulttuuri on murroksessa. Olemme valintatilanteessa, materian ohjaama egoistisuus vai hengen ohjaama yhteisöllisyys? Vapaa valinta, pelko vai rakkaus? Kumman annat ohjata?

Etsi omiasi, juuri niitä, joiden seurassa tunnet olevasi kotona tai matkalla sinne. Rajoita suhteita, jotka vetävät sinua suuntaan, joka ei tunnu hyvälle.Maailma muuttuu ja jokainen hetki, jonka elät valinneena itsesi syvimmän hyvän mukaan liikuttaa maailmaa samaan suuntaan. Meistä jokainen on avainpäättäjä.

Jos haluat muutosta...rakasta! Se on ainoa tie kaikkeen muutokseen. Kaikki muuten tehty muutos on vain väliaikaista ja pinnallista, joka palautuu alkutilaan ajan kanssa.

Säteilytetään toisiamme!