Kun ihminen muodostuu, siinä lienee tietyt lainalaisuudet. Tietty kasa vaihtoehtoisia rakennuspalikoita, joista kootaan oma coctail. Nämä reunaehdot sanelevat rajat, joiden sisällä on ihmisen alue. Koska palikoita on rajallinen määrä ja alue on rajattu, mutta yksilöitä äkkiseltään suunnattomasti, voidaan olettaa, että kunkinlaisia sekoitusvaihtoehtojakin on rajallisesti. Näinollen syntyy samankaltaisten ihmisten ryhmiä, joiden ominaisuudet voivat poiketa toisistaan varsin paljon. Evoluutio ja yhteiskunta tarvitsee eritavalla orientoituneita ja ajattelevia ihmisiä. Nämä ryhmät eivät välttämättä tule kovin hyvin toimeen keskenään, mutta tahoillaan kuitenkin edistävät kokonaisuuden hyvinvointia.

Täytyy myöntää, että en ole kovin hyvin perehtynyt erilaisiin arkkityyppeihin ja niiden ominaisuuksiin. Kuitenkin niiden tarkoitus ja periaatteet ovat selkeät.

Nyt tuleekin tärkein kysymys, jota tällä alustuksella hain; onko olemassa kuinka tarkasti itseni kaltaista naista?

Kuulostaa ehkä omahyväiseltä hakea itsensä feminiinistä kopiota, mutta kun itse olen syvästi ihmisyydestä kiinnostunut, kykenevä jankkaamaan asioista ilman, että ajelehtivat tunteet sotkevat koko tilanteen. Pystyn menemään läpi helvetin, jos tiedän, että lopulta saavutan sen, mitä olen hakenut. Yleensä tuntemani ihmiset menevät ihan murusiksi, jos heille sanoo väärän sanan väärässä paikassa. Sen jälkeen on turha edes yrittää selittää, mitä oikeasti tarkoitti, kun kaverin mielikuvat ovat jo myllertäneet maailman aivan erinäköiseksi.

Itseasiassa nämä ajatukset ovat olleet minulla jo aivan lapsesta lähtien, vaikken niitä ole osannut kunnolla sanoiksi aiemmin pukea. Mutta nämä törmäilyt eri arkkityyppien rajoihin jo kauan ennen oman tyyppini reunoja, on saaneet minut hämilleen ja varuilleen. En ole omiani löytänyt ja nyt en edes ole varma onko näin suuntautuneita ihmisiä oikeasti tavoitettavissa ja toinen kysymys, jos on, niin onko oikeasti pidemmän päälle tuollainen syvä ja aukinainen kommunikointi mahdollista ja kestävää? Tuleeko kuitenkin rajat vastaan ja oikea yhteys älyn, tunteen, ruumiin ja tietoisuuden tasoilla jää saavuttamattomiin?

En tiedä, jahtaanko tuulimyllyjä? Vai onko minun rakennuspalikkani sattumalta siinä järjestyksessä, että voisin saavuttaa oikeassa seurassa sellaisia yhteyksiä, uusia reittejä ihmisestä toiseen, joita tavalliset, toisin orientoituneet ihmiset pelkäävät ja pitävät mahdottomina?

Ajattelin julkaista tämän blogin deittipalstoilla. En ole varma, onko se yhtään järkevää, mutta ehkä pakko yrittää. Täältä tätä ei ole tainnut kukaan löytää. (tai sitten ei kiinosta)

On hurskasta toivoa, että tähän tarttuisivat ihmiset, jotka kokevat aiheen läheiseksi. Tiedän, että suurimmalla osalla ihmisistä on aivan eri tie, jota kunnioitan. Haen kontaktia siihen promilleen suomalaisista, joita nämä asiat aidosti kiehtovat. En tarvitse tuomiota ihmisiltä, joiden elämän täyttävät toiset arvot. Olkaa onnelliset omilla valinnoillanne.

Mutta jos juttu kuulostaa liankin tutulta, niin vinkatkaa edes olemassaolostanne, myöskin kaikenikäiset ja muotoiset ihmiset. En nyt aivan tarkalleen tiedä, mitä kaikkea tällä haen, mutta en ole ketään riistämässä väkivalloin mukaan, aivan kaverihengellä voi lähestyä. Katsotaan mitä tapahtuu tuntemattomalle polulle on lähdetty kävelemään, mutta syli ja sydän on vielä auki.