No niin, olin äsken kirjoittanut jo pitkän litanian elämästäni, kun korkeampi voima sammutti koneeni.  Harmittaa kyllä, mutta kaipa sillä on tarkoitus. Ei sitten kirjoiteta niistä asioista. Jokatapauksessa hieman pakolliset kuviot hellittävät ja ehkä voin pikkuhiljaa taas oikaista kokonaisolennon selän suoraksi ja hengittää vapaasti maailman tuulia.

Kunhan hieman vielä virkoan, vastaan noihin mielenkiintoisiin kommentteihin, joita olen saanut blogiini. Kiitoksia vieläkin niistä! 

Tässä sosiaalitieteitä lukiessani olen henkeä haukkoen lukenut tieteellistä analyysia ihmisten järjestelmästä ja sen lainalaisuuksista. Tieteellinen tutkimuskin pystyy analysoimaan paljon merkittäviä havantoja ja mekanismejä  meihin vaikuttavista tekijöistä. Jos niihin lisäisi henkistä tietämystä ja suorittaisi vielä lisää kokoomatyötä, voisi sieltä alkaa löytyä uudenlaista kokonaisvaltaista ihmiskuvaa.  

Nämä sosiaalitieteiden tiedot ovat perustavaa tietämystä. Jos tämä opetettaisiin kaikille jo nuorena, olisi maailma kovin erilainen paikka. Ehkä tämä tarkoituksella jätetään kertomatta ja luodaan nuorille koulussa tietoisesti vastenmielisyys oppimista ja ajattelua kohtaan. Yhteiskunta tarvitsee herramme muurahaisia. Kun tämä tietoisuus on kuitenkin kaikkien saatavilla, ei yhteiskuntaa voida syyttää asioiden pimittämisestä. 

Havaitsin itsessäni jo monta kohtaa jossa sosialisaatio on mennyt pahasti pieleen. Ehkäpä asioita voidaan kuitenkin pikkuhiljaa korjata. Tavallaan erilaisuudella on myös suuria lahjoja annettavanaan. Kunhan vaan en vahingossa liikaa kiusaa ympäristöäni.

Tietoisen iloista kesää!