Taas tuli palailtua itseään tonkimaan. Tämä on varsin itsekeskeistä pyörittelyä, mutta tutkimus kohde on sopivan lähellä ja saatavilla varsin usein. Ehkäpä tehdyt havainnot valottavat ihmisyyttä laajemmaltikkin ja sitä myöten helpottaa yhteyden muodostumista lajitovereihin.

Sen lisäksi, että tämä on itsekeskeistä, tämä olevaisuuden pohdinta lähenee jo maniaa. Kun nyt näen selvemmin ihmisten ohuuden ja tiedottomuuden, haluan ymmärtää ja auttaa, mikäli se sattuu jotakuta kiinnostamaan.  Haluan siivota elämästäni joutavaa pois ja löytää samankaltaisia lempeän maanisia pohdiskelijoita ja etsijöitä. Mutta niin moni tyytyy viihteeseen ja velvollisuuksiin. Kuinka monen mielenkiinto kestää pohtia pelin rakennetta? Kuitenkin meidät on tarkoitettu pelaamaan peliä, hukkumaan siihen, näkemättä lätkäpelin leikkipelaajien ohjaustankoja. En kai vaan pilaa peliänne, kun paljastan todellisuutta kaukalon ulkopuolella? Olenko tylsä kaveri, kun en jaksa keskittyä peliin, vaan ajattelen muuta?

Kuinkahan kehuisi itseään? Olen positiivinen, hymyilevä ja haen aina positiivista ratkaisua kaikkeen. Tykkään luovasta ongelmanratkaisusta, olen kekseliäs ja innokas kokeilemaan monenlaista. Kunto on ehkä keskiverto, vähän on painoa kertynyt. Mukavaa liikuntaa voisin harrastaa. Pidän kulttuurista, jossa henki mukana. Tykkään tutustua uusiin paikkoihin.

Lyhytmuisti on heikko, nimet ja numerot unohtuu heti. Sen sijaan pystyn hahmottelemaan suuria ja pitkiä linjoja, syitä ja seurauksia hieman paremmin.

En ole tarinan tai vitsin kertoja,  mieluimin kuuntelen. Olen tutkija ja tekijä. Mieluiten annan muiden johtaa ja olen tukijana mukana. Rakastan touhuta yhdessä jokun asian eteen. Haluan keskittyä mukavan isoihin juttuihin, en hukkua arkeen, joka peittää kaiken alleen.

Semmoinen minä täältä löytyy. Sinun yksi sirpale. Sydän palavana, missä perheeni on?

Vappuviikonloppu tulee. Lähden jonnekkin. En tiedä minne, etsimään sinua tietysti, mutta suunta on umpimähkä. Tiedän, että jos on tarkoitettu, kohtaamme.  Jos tunnet, että haluaisit minut vastaanottaa, voit kutsua. Elämä antaa sinulle jokerikortin. Sen takaa löytyy.... niin, riippuu siitä, mitä osaat haluta. Kuulostaako kauris-Leijona loogiselta kaiken lukemasi jälkeen? Feministinen mieshenkilö. (jos ei nainen osaa itse ovea aukaista, jääköön ulos) Tylsän looginen ja kumppanuushenkinen. Läheisriippuvainen vieressä kyhnääjä.

Vain tosiharrastajalle vaativa jälleenrakennusprojekti.Toimiva pohjaratkaisu lupaa hyvän lopputuloksen!

 

Olinkohan liian väsynyt? Noh, lähden sun mukaan kuitenkin.

Hyvää kevätjuhlaa!